Udlejning

Der er til tider mulighed for at leje såvel boliger som lagerbygninger eller lokaler til lettere produktion på Erholm og Søndergaarde. Hvis der er ledige lejemål, vil de blive annonceret på Erholms hjemmeside - men du er selvfølgelig velkommen til at blive skrevet op til enten en bolig eller et erhvervslejemål ved at kontakte skovfoged Morten Kudsk på telefon 64 43 12 87 eller på e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Privat beboelse

Erholm gods har 23 udlejningsboliger, beliggende i det naturskønne område omkring Erholm på Vestfyn. Der er typisk tale om huse på mellem 85 og 200 m2 fra omkring år 1900, hvor de oprindelig blev bygget til godsets ansatte.

Der er gode bus- og togforbindelser i rimelig afstand fra husene samt max. 2 km. til indkøbsmuligheder. Skole og børnehave kan ligeledes let nås med offentlige transportmidler.

Udlejning til privat beboelse eller erhverv under landbrug
Henvendelse til jan Cederfeld, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udlejning til privat beboelse eller erhverv under skoven
Henvendelse skovfodge Morten Kudsk, telefon 64 43 12 87 eller på e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Erholm   •   Erholmvej 25a   •   5560 Aarup   •   Telefon +45 6443 2332